BeacheventsBeleven, bewegen, ontspannen:

Dát is de totaalbeleving van het strand bij Beachclub ‘t Gorsje

Instagram
Geef uw event de wow-ervaring

Onder de naam Beachevents beschikt Beachclub ’t Gorsje over een eigen evenementenorganisatie met jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen, bedrijfsuitjes, schoolreizen, groepsarrangementen, vrijgezellenfeesten, clinics en cursussen.

Gezelligheid, sportiviteit en ontspanning staan voorop, want de missie van Beachevents is het creëren van een gezamenlijk vakantiegevoel. We willen niet alleen vaardigheden overbrengen maar ook een positieve emotie,door te genieten van de natuur, van lekker eten en van elkaar. Die totaalbeleving van het strand zorgt voor een unieke ‘wow-ervaring’. En dat op één van de mooiste plekken van Nederland.

Activiteiten

Beachevents en Beachclub ’t Gorsje werken alleen met gecertificeerde vakmensen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Van koffietafels, vergaderingen en lunches tot driegangendiners en buffetten. En dat alles op het constante, hoge niveau dat u van Beachclub ’t Gorsje gewend bent.

Beachevents biedt een breed scala aan strandactiviteiten. Een greep uit de mogelijkheden:

blokarten, beachgolf, beachvolleybal, beachtennis, ultimate frisbee, beachsoccer, kitesurfen, powerkiten, kitebuggyen, beachzeskamp, solextour, electroscootertocht, R.I.B.varen, suppen, brandingkanoën, raften, golfsurfen, GPS-tochten, interactieve beachgames, (bedrijfs) bootcamp, Tai Chi, salsadansen workshop en percussie.

Mogelijke dagindeling van uw evenement

Bij Beachclub ’t Gorsje is het ontspannende deel van uw evenement of bedrijfsuitje in goede handen (groepen vanaf 8 personen). We ontvangen u bijvoorbeeld met een feestelijk glas prosecco en welkomstamuse, en niet veel later vlamt de beach BBQ uw het lekkerste vlees en verse vis gaar. Een mogelijke dagindeling van uw event:

  • Actief programma
  • Lunchbuffet of strandpicknick
  • Tweede actieve programma
  • BBQ of diner met prijsuitreiking
  • Afsluitend feest met eventueel een DJ en/of band

Neem contact met ons op!

Natuurlijk passen we het programma van uw (bedrijfs)uitje volledig naar uw wens, budget en tijdspad aan. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

1383435_608263172550373_1230607049_n

Bedrijfsevenement

Motiverend en inspirerend

Groepsarrangement

Geniet samen van inspanning en ontspanning

270631_438012162912218_1259524431_n

Schoolreizen

Ruim 28 jaar ervaring

Klantervaringen

“We zijn wat halsoverkop vertrokken vanwege de bui die er aan kwam, maar iedereen heeft genoten van de dag. De activiteiten waren leuk, het eten was super geregeld en het personeel was erg vriendelijk! Misschien dat we nog wel eens terugkomen om te blokarten!

Met vriendelijke groet, kind regards,
The Triple A Company, Carola Looij-Lokers, Directiesecretaresse

“Alles is zeer zeker naar wens geweest! De locatie, de materialen en personeel zijn bij iedereen goed bevallen!

Ik vond het erg leuk en zal het ook zeker andere ploegen gaan aanbevelen!

Jullie hebben het goed voor elkaar!
Kan je trots op zijn!

Vriendelijke groet,

Marc/ Politie Zuid-Holland

“Ik hoor alleen maar positieve berichten! Sterker nog, ze willen met een andere afdeling hetzelfde uitje organiseren en of ik weer een offerte op kan vragen. De datum is alleen nog niet bekend en ik ga ervan uit dat de bedragen dan hetzelfde zullen zijn. Dus zal ik maar een mail sturen zodra de datum bekend is?

Met vriendelijke groet,

S. (Shirley) van der Meer | Directie Secretaresse | Heembouw Roelofarendsveen B.V.

“Het was een super geslaagd event. Ik heb alleen maar zeer positieve reacties ontvangen en gelukkig was het weer fantastisch.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen! Het eten was super goed en je hebt een ontzettend leuk team voor je werken.

Groet, Nathalie Ronckers / Nettapp