BedrijfsevenementBeleef de kracht van Beachevents Zeeland

Bedrijfsuitje, waarom juist nu?

Waarom is een bedrijfsevenement juist nu een goede investering? Volgens de EventMonitor leeft bij ondernemers het gevoel dat economisch herstel nu echt zijn intrede doet. Het zorgt voor een optimistische stemming: de vervelende, noodzakelijke reorganisaties zijn achter de rug. Het personeel, dat zich de afgelopen jaren zo keihard heeft ingezet om met minder mankracht meer werk gedaan te krijgen, heeft nieuwe energizers én een welverdiende beloning nodig. We mogen weer plezier met elkaar beleven en positief naar de toekomst kijken. Dit is het moment om als werkgever de nek uit te steken.

Inspirerend en motiverend

Een bedrijfsevent is een gewaardeerd middel om het personeel te belonen en te motiveren. Tevens is een bedrijfsevenenement een unieke manier om een jubileum van uw bedrijf te vieren.  Gaat u met uw personeel blokarten, kitevliegeren of beleeft u samen een RIB-adventure? Of doet het liever iets rustiger aan? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor vlotbouwen, een beachvolleytoernooi of Ultimate Frisbee.

De mogelijkheden van Beachevents Zeeland zijn onbegrensd! Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland. Vertel ons uw wensen en doelstelling en wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Inspiratie? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze arrangementen voor bedrijven. Meer informatie en mogelijkheden vindt u op de website van Beachevents Zeeland.Blokarten
Laagdrempelig, uitdagend en geschikt voor iedereen: Blokarten is een gegarandeerd succes. Met een echte Blokart®, een strandwagen met zeil, ga je de strijd aan met het strand en de wind. Blokarten is het hele jaar mogelijk, afhankelijk van het getij en weersomstandigheden.

Programma
Na een korte instructie over de techniek, en niet te vergeten: de veiligheid van het Blokarten, kunt u direct het parcours op. Een blokart stuurt gemakkelijk en de snelheid is goed in de hand te houden. Het bochtenwerk is spectaculair en zorgt voor een heerlijk onderbuikgevoel. Durven jullie je grenzen te verleggen? Uw dag wordt gecompleteerd met een lunch, diner of Beach BBQ bij Beachclub ’t Gorsje.

Prijzen
Prijzen vanaf (per persoon):

  • Clinic Blokarten 1 uur € 25,-
  • Clinic Blokarten 1,5 uur € 30,-
  • Clinic Blokarten 2 uur € 35,-

Prijzen zijn op basis van gebruik van één Blokart door 2 personen. Meerprijs voor een blokart per persoon: € 10,- per persoon per uur.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland.Business Bootcamp
Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers, organiseert The Bootcamp Club de zogeheten Business Bootcamp. Gezamenlijke inspanning in de buitenlucht blijkt namelijk een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

Programma
Naast het verbranden van vet werken we aan conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. En dat alles heerlijk in de openlucht. Oftewel: back to basics met hardlopen, push-ups, squats, burpees, sit-ups en lunges. De Business Bootcamp duurt 1 uur en 15 minuten.
Na zo’n fysieke workout is een goede verzorging van de inwendige mens zeker net zo belangrijk. Kies daarom voor een aansluitend drankje en hapje, een gezonde lunch of een voedzaam diner.

Prijzen
Prijzen vanaf (per persoon):

  • Business Bootcamp € 10,-

Inclusief begeleiding en instructie, exclusief vervoer, catering en dranken.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland.Team Beach Event
Het Team Beach Event is een afwisselend en actief strandprogramma met een fun of competitie beleving. Enthousiasme, inzet, creativiteit en communicatie. Daar draait het om, binnen het team en zeker ook tussen de teams onderling.

Programma
Het programma van het Team Beach Event bestaat uit een diversiteit aan activiteiten, in competitieverband uitgevoerd of gewoon voor de fun. U stelt zelf het programma samen, volledig naar eigen wens. U kunt daarbij denken aan:

  • Gezamelijke warming-up, Katapult bouwen, Powerkiten, Beachvolleybal, Ultimate Frisbee, Zandkastelen bouwen,  Brandingraft Race

In overleg kunnen ook de onderstaande activiteiten in het programma worden opgenomen:

  • Kitebuggyen, Blokarten, Golfsurfen, All Terrain Biken, Zeilen, Windsurfen, R.I.B. Experience
  • Workshops Salsadansen, Cocktail shaken, Capoeira, Percussie, Zumba, Yoga

Het Team Beach Event kan als fun of in competitieverband worden uitgevoerd. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden!

Prijzen
Prijzen vanaf (per persoon):

  • Team Beach Event € 55,-

Inclusief organisatie en uitvoering, begeleiding en instructie, en Beach BBQ-buffet. Exclusief verdere catering en dranken, en extra activiteiten.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland.