SchoolreizenFun & Beach programma’s op een prachtige locatie

Al 28 jaar ervaring
De Brouwersdam is de ideale uitvalsbasis voor uw schoolreis. Want het brede Noordzeestrand leent zich goed voor uiteenlopende beach- en wateractiviteiten, en Beachclub ’t Gorsje biedt uitstekende cateringmogelijkheden. In de nabije omgeving is een groot aantal overnachtingsmogelijkheden aanwezig.

Beachclub ’t Gorsje en Beachevents Zeeland hebben ruim 28 jaar ervaring in het organiseren van sportieve schoolreizen. Wij onderscheiden ons door professionaliteit, flexibiliteit, optimale inzet en passie.

Inspiratie? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze arrangementen voor scholen. Meer informatie en mogelijkheden vindt u op de website van Beachevents Zeeland.Stranddag Brouwersdam
De Zeeuwse kust biedt volop mogelijkheden om u en uw leerlingen een onvergetelijk strandevenement te bezorgen. Het zand onder de voeten, de wind door de haren en het geluid van de zee: een gezamenlijk vakantiegevoel is bij Beachclub ’t Gorsje nooit ver weg.

Programma
Het programma leent zich voor een veelheid aan activiteiten: Beachvolleybal, Beachsoccer, Ultimate frisbee, Zandkastelen bouwen, Team- en constructieopdrachten, Powerkiten, Brandingraften, Brandingkayakken, Golfsurfen, Blokarten.

Prijzen
Prijzen Stranddag Brouwersdam vanaf  € 15,- per persoon

Inclusief programma en uitvoering, begeleiding, instructie en huur materiaal. Exclusief catering en vervoer.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland.Meerdaags Beach Camp
Tijdens het meerdaagse Beach Camp of werkweek staat vooral veel plezier, gezelligheid en sportiviteit voorop. De scholieren bevinden zich de hele dag op het strand en genieten van elkaars gezelschap en van de activiteiten die u heeft uitgekozen. De duur van het Beach Camp bepaalt u eveneens zelf.

Programma
Het Beach Camp programma kan volledig naar uw wens worden ingevuld, aan de hand van uw doelstelling, budget en de duur van de werkweek. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn:
Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen, Golfsurfen, Raften, Kayakken, Stand Up Paddling (SUP), Beachgolf, Beachsoccer, Beachvolleybal, Team- en constructieopdrachten, GPS wandelingen en Ultimate Frisbee.

Accommodatie
Afhankelijk van uw wens en budget brengen we de leerlingen onder in tenten op een camping, in lodges of bungalows, of in een groepsaccomodatie in de buurt van Beachclub ’t Gorsje. Indien u wenst kan Beachclub ’t Gorsje eveneens de inkoop van het eten op uw locatie verzorgen.

Prijzen
Prijzen vanaf, per persoon:

  • Driedaags Beach Camp € 99,-
  • Vierdaags Beach Camp € 115,-
  • Vijfdaags  Beach Camp € 149,-

De bovenstaande prijsstelling is berekend voor groepen vanaf 60 leerlingen. De prijs is inclusief verblijf in tenten, organisatie en uitvoering, begeleiding, instructie en materialen. Exclusief vervoer, catering, toeristenbelasting en verzekering.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland.Driedaags Introductiekamp
Voor veel onderwijsinstellingen staat het begin van het schooljaar in het teken van de introductiekampen. Onze locaties in Zeeland zijn geschikt voor kleinere en grote groepen; van groepsaccomodaties tot cottages.

Programma
Tijdens het Driedaagse introductiekamp staat de gezamelijke beleving en samenwerking centraal. Het programma kan volledig worden aangepast aan uw wensen; u bepaalt het activiteitenprogramma. Ook niet onbelangrijk: Beachclub ’t Gorsje is een perfecte locatie voor een groot feest op de laatste avond, al dan niet met BBQ en DJ.

Accommodatie
Beachclub ’t Gorsje en Beachevents Zeeland werken samen met de meerderheid van de accomodaties in de omgeving. Van jongerencampings tot de cottages van Port Zélande: in overleg bepalen wat de perfecte locatie is voor uw groep.

Prijzen
De prijs van het Driedagse introductiekamp bedraagt € 79,- per persoon. Dat is inclusief de huur van tenten voor twee nachten én een activiteitenprogramma gedurende twee dagen. Exclusief vervoer, catering, toeristenbelasting en verzekering.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op de website van Beachevents Zeeland.