Nieuws

Nieuws

12

nov, 2019

25 december – Kerstbrunch en kerstdinerbuffet aan zee

By: | Tags: | Comments: 0

Met Kerstmis organiseren we weer op beide dagen onze gezellige Kerstbrunch overdag en voor het eerst een mooi Kerstbuffet ( ipv ons traditionele kerstdiner ) in de avonden
De Beachclub wordt gezellig in kerstsfeer gedecoreerd

Kerstbrunch € 29.50 pp / Kids t/m 12 jaar 50 %
Kerstdinerbuffet € 39.50 pp / Kids t/m 12 jaar 50 %

KERSTBRUNCH :
Bij ontvangst wordt er aan tafel een heerlijk soepje uitgeserveerd. U kunt kiezen uit Pompoensoep van Ouddorpse pompoenen, met hazelnootcrumble of Zeeuwse vissoep met Noordzee vis

Op het buffet vindt u vervolgens vele lekkernijen met onder andere;
-Pain de Mer, zeeuws brood, groot en klein, donker en wit. Kerstbrood, croissaintjes en meer
-Diverse soorten charcuterie met onder ander Jamon Serano, Parmaham, Boerenham, gerookte kalkoen en gerookte eend
-Diverse soorten vis met gerookte zalm, makreel, tonijn tataki, Stellendamse garnalen en sushi by YouMe
-Diverse kazen van jong tot oud, Frans, Spaans en uit de regio
-Kleine carpaccio van Uruguayaans Wagyu rund met truffelmayonaise en Oude Stellendamse kaas
-Salades met o.a. geitenkaas en stoofpeer, caprese en basilicumolie en vers fruit
– Diverse zoete lekkernijen als creme brulee, cheesecake, panna cotta en macarons

Daarnaast zijn er diverse warme gerechten zoals wild stoofvlees, runderstoofvlees, Vis van de Stellendamse visvloot, gebakken zalmfilet, X-Mas steak en special van de chef

KERSTDINERBUFFET
GRAND X-MAS Buffet aan Zee

Bij ontvangst krijgt u aan tafel keuze uit twee soepjes en wordt de amuse uitgeserveerd. Vervolgens kunt u genieten van een buffet met diverse voor- en hoofdgerechten uit onze Gorsje wereldkeuken. Vanaf de Josper houtskool Grill is er live cooking met bereidingen van diverse gerechten.

Voorgerechten;
KLASSIEKERS; Wilde gerookte sockeyezalm met mosterd-dille dressing, Carpaccio met truffelmayonaise en Stellendamse garnalencocktail met whiskeysaus, stoofpeertjes met geitenkaas, pasteibakjes met ragout.

WERELDS; Sushi by YouMe, tataki van tonijn, Spaanse pinchos en Manchego, Italiaanse parmaham, Flammkuchen, taco Mexicano en chefs special.

Hoofdgerechten;
KLASSIEKERS; Stoof van wild in rode wijn en stoof van Uruguayaans rund in bockbier, Herten biefstuk met rode kool, Kabeljauwfilet met kruidenkorstje, Varkenshaas met bospaddenstoelenroomsaus, geglaceerde worteltjes, haricotvert spek rolletjes en chefs specials. Mini rollade

BY JOSPER; Hele zalmzijde met kruidendressing, hele X-mas steak met pepersaus, Gekonfijte eendenpootjes en Jospers Chefs specials.

Reserveren : info@tgorsje.nl / 0187 684612 ( Graag met vermelding van aantal en tijdstip