Bruiloft & Feest


Beachclub ’t Gorsje: uw droombruiloft aan het strand

Officiele trouwlocatie

Heeft u weleens gedroomd van een sprookjeshuwelijk? Een bruiloft aan het strand, met het geluid van de zee en de ondergaande zon op de achtergrond? Het is mogelijk bij Beachclub ’t Gorsje, een erkende trouwlocatie van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Uiteenlopende mogelijkheden

Beachclub ‘t Gorsje biedt een uitgebreid aantal arrangementen, natuurlijk volledig aan te passen aan uw voorkeur en budget. Uw droomceremonie kan plaatsvinden in de beachclub of op ons terras, en zelfs óp het strand! Ook wanneer u trouwt op een andere locatie, kunt u uw dag prachtig afsluiten met een receptie, diner en/of feest bij ons.

Uw wensen staan voorop

Misschien heeft u zelf veel ideëen als het om de invulling van uw trouwdag gaat. Of vindt u het juist fijn de organisatie uit handen te geven zodat u zorgeloos kunt genieten. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van bruiloften, diners, recepties en feesten en uw wensen staan bij ons voorop.

Vrijblijvend voorstel op maat

Wij voorzien u vrijblijvend van een voorstel op maat en nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Facts & figures

– Beachclub ’t Gorsje biedt plaats aan maximaal 250 personen.
– Gratis parkeren op nog geen 200 meter afstand! (100 gratis parkeerplaatsen)
– Het strand en de Beachclub zijn met de auto bereikbaar.
– Dankzij de gunstige ligging kan uw feest tot in de laatste uurtjes voortduren.
– Beachclub ’t Gorsje heeft een goede samenwerking met hotels, bungalowparken en campings in de omgeving. Wij verzorgen graag uw overnachting.


Impressie:
De muzikale aankleding van uw feest is heel belangrijk! Wij helpen u graag met het boeken van een act en hebben goede contacten met DJ’s, (cover)bands, zangers en muzikanten. Met het filmpje hiernaast kunt u beleven hoe intiem en sfeervol dat uitpakt.