Feesten
Een onvergetelijke verjaardag, familiedag, bedrijfsuitje of event

Feesten en partijen

Bent u op zoek naar een idee voor een verrassend bedrijfsuitje, verjaardag, verenigingsfeest, familiedag of zakelijk evenement? De omgeving van de Brouwersdam is hiervoor de perfecte locatie. De totaalbeleving van het strand zorgt voor een uniek ‘wow-effect’: beleven, bewegen en genieten komen bij elkaar.

Heeft u iets te vieren?

Wilt u uw jubileum, verjaardag, familiefeest of verenigingsfeest écht samen vieren? Overweeg dan eens een koffietafel, lunch met actief dagprogramma, beach BBQ, diner of feest bij ’t Gorsje. Dankzij de sfeervol ingerichte beachclub en de intieme ligging midden in de duinen, beleeft u samen het vakantiegevoel. Daardoor zullen de dagelijkse beslommeringen even heel ver weg zijn.. En u hoeft niets anders te doen dan alleen maar te genieten.

Bedrijfsuitje

Beachclub ’t Gorsje en partner Beachevents hebben jarenlange ervaring in het organiseren van groepsevenementen. Wij onderscheiden ons door optimale inzet, flexibiliteit, passie en professionaliteit. Niets is ons te gek, want ‘Kan niet, bestaat niet’ en als het toch niet kan, dan lossen we het op. Meer informatie over actieve bedrijfsuitjes en sportieve groepsevenementen vindt u hier.