Het RestaurantLunchen, borrelen en dineren met uitzicht op zee

Stiekem zijn we er best wel trots op: de prachtige ligging van Beachclub ’t Gorsje. 

Op ons grote loungeterras kijkt u vanaf uw tafel of loungebank uit over zee. Zo geniet u met een goed glas wijn of versgetapt biertje in de hand van de zonsondergang. Binnen zit u al even sfeervol dankzij de intieme en eigentijdse aankleding. Hier warmt u weer op na een winterse strandwandeling en geniet u van elkaars gezelschap.

Het hele jaar geopend
Beachclub ’t Gorsje is twaalf maanden per jaar geopend voor het diner. Wij raden u aan om te reserveren! Op onze dinerkaart zult u zien dat wij waarde hechten aan het volgen van de seizoenen. Ook werken we graag met locale producten en alleen met de allerbeste leveranciers.

De lunchkaart biedt een brede keuze uit versafgebakken broodjes, diverse snacks en gezonde(re) frites. Wanneer de borreltijd aanbreekt, serveren wij u onze borrellekkernijen waarmee u zich even op de Spaanse Costa zal wanen.

 

Groepsarrangementen
Heeft u iets te vieren? Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij een menu dat volledig is aangepast aan uw eigen voorkeuren. Een uitgebreid buffet, culinair vijfgangendiner of beach BBQ zijn populaire opties, maar er is nog veel meer mogelijk. We gaan hierover graag met u in gesprek. Beachclub ’t Gorsje is een erkende feest- en trouwlocatie met een eigen evenementenorganisatie, Beachevents. De combinatie tussen inspanning en ontspanning zorgt voor een echte ‘wow-beleving’! Meer informatie over de mogelijkheden vindt u hier.

Bekijk hieronder onze kaarten.

Vanaf 1 november tot 1 maart gebruiken wij de Winterkaart

Bekijk hier de dinerkaart

Bekijk hier de wijnkaart

‘In het restaurant van Beachclub ’t Gorsje serveren we voor ieder wat wils. Vis, vlees of vegetarisch, zo veel mogelijk seizoensgebonden en altijd van de hoogste kwaliteit.
Wij raden u aan om van tevoren te reserveren!’

Leveranciers en producten


Fris, een tikje kruidig en een vleugje zacht zomerfruit: dat is AIX rosé. Sinds 2013 is Beachclub ’t Gorsje het enige officiële verkooppunt in de regio en daar zijn we trots op. Want AIX rosé verovert de wereld! In de woorden van Nederlands grootste wijnkenner Hubrecht Duijker: ‘Er zijn wijnen waarvan je ineens ontdekt: ‘hè, de fles is leeg’. Gewoon om dat ze zo uitnodigend zijn, zo lekker wegdrinken. (…) Een voorbeeld? De gisteren genoten, zeer verse AIX 2013 rosé.’

Bij de Mèkkerstee halen we onze heerlijke geiten-fenegriekkaas. Driehonderd geiten worden er biologisch gehouden. De Mèkkerstee heeft een eigen winkel en de boerderij zelf is gratis toegankelijk voor iedereen die wil zien hoe het er op een biologische geitenboerderij aan toe gaat.

De IJshoeve uit Stellendam is een familiebedrijf waar ambachtelijk roomijs wordt gemaakt van verse biologische melk van Jersey-koeien. De eerste keer dat we Loes van De IJshoeve ontmoetten, kwam ze met een bakfiets vol ijs langs ’t Gorsje om ons te laten proeven. Toen wisten we meteen: dit willen we op de kaart. Onze favoriete smaken: yoghurt-amarenen, cookie en rum-rozijnen.

home-logo

Onze Noordzee is een culinaire goudmijn. Maar om ervoor te zorgen dat deze niet overbevist en uitgeput raakt, is het belangrijk dat we er duurzaam mee omgaan. En dat is precies wat flyshootvissers voor ogen hebben. Deze vismethode is schoner, zorgt voor veel minder ondermaatse bijvangst en vist vooral op overvloedige, ongequoteerde vis. Beachclub ‘t Gorsje ondersteunt de flyshootvis-methode en werkt samen met het Stellendamse zeevisbedrijf Van Seters.

Schmidt Zeevis, de iconische vishandel aan het Vasteland 60, is bij elke ‘Rotterdammert’ bekend. En dat is terecht, want de kwaliteit is ongeëvenaard. Schmidt Zeevis levert onder andere aan sterrenrestaurants als De Librije, Parkheuvel en Beluga. En aan Beachclub ’t Gorsje.

Sinds de zomer van 2014 werkt Beachclub ’t Gorsje samen met de grootste brouwerij van Nederland: heerlijk, helder, Heineken. Een mild en evenwichtig biertje met een bijzonder ingrediënt: de geheime Heineken A-gist. Getapt zoals het hoort, met een mooie bolling op de schuimkraag.