High Wine

High Wine

Ben je geïnteresseerd in wijn-spijscombinaties en wil je daar op een toegankelijke, ontspannen manier meer over te weten komen? Of zoek je een naar een origineel en gezellig alternatief voor de zaterdag- of zondagmiddagborrel? Kom dan eens naar een ‘High Wine’ bij Beachclub ’t Gorsje.

Internationale topwijnen, bijpassende amuses
Op een informatieve en toegankelijke manier maak je kennis met vijf internationale topwijnen. De vijf halve glazen worden vergezeld van vijf amuses die de wijn perfect aanvullen, en een uitleg waarom deze combinaties zo goed bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan verse Zeeuwse mosselen met een Chardonnay van het Chileense Casa Silva, delicate rundercarpaccio met Argentijnse Salentein Malbec of een fluweelzacht stukje hertenbiefstuk met een stevige Italiaanse Ripasso. De hapjes wisselen steeds, dus laat je verrassen!

Origineel idee
De High Wine is natuurlijk ook een originele invulling van een borrel met vrienden en familie. Na een winterse strandwandeling opwarmen bij de knapperende openhaard of op een stormachtige weekenddag gezellig bijkletsen in de knusse beachclub…

  • Het High Wine arrangement duurt circa twee uur
  • Beschikbaar op zaterdag- en zondagmiddagen tussen 14:00 en 17:00 uur
  • De kosten bedragen 29,50 euro per persoon.
  • Voor de ‘Bob’ in het gezelschap is er een speciaal Bob-arrangement beschikbaar.