Nieuws

Nieuws

BRUNCH 1e en 2e kerstdag

By: | Tags: | Comments: 0

Bij ontvangst wordt er aan tafel een heerlijk soepje uitgeserveerd. U kunt kiezen uit Pompoensoep van Ouddorpse pompoenen, met hazelnootcrumble en Baharat kruiden of Courgette soep met geitenkaascrumble en thijm.

Op het buffet vindt u vervolgens vele lekkernijen met onder andere;
-Pain de Mer, zeeuws brood, groot en klein, donker en wit. Kerstbrood, croissaintjes en meer
-Diverse soorten charcuterie met onder ander Jamon Serano, Boerenham, gerookte kalkoen en eend
-Diverse soorten vis met gerookte zalm, makreel, tonijn sashimi, Stellendamse garnalen en sushi
-Diverse kazen van de Mekkerstee en Van Schaijk en daarnaast Taleggio, brie en meer
-Kleine carpaccio van Australisch Wagyu rund met truffelmayonaise en Oude Stellendamse kaas
-Salades met o.a. geitenkaas en stoofpeer, caprese en basilicumolie en vers fruit
– Diverse zoete lekkernijen als creme brulee, cheesecake, panna cotta en macarons

Ook zullen er een aantal warme gerechten gepresenteerd wordt als
– Langzaam gegaarde eend met winterse groenten en Hoisin
– Chefs special WILD
– Christmas steak met truffeljus en paddenstoelen
– Winter kabeljauw met rucolapesto
– Chefs special Christmas

Reserveren kan via info@tgorsje.nl of de contactpagina.