Crowdfunding Bouwplan ‘T Gorsje

Waarom we gaan verbouwen

Sinds wij (Henk, René en Pieter) in april 2011 ’t Gorsje overnamen, is de Beachclub enorm gegroeid. We hebben een grote vaste klantenkring / vriendengroep opgebouwd en onze omzet steeg van 190.000 tot 625.000 euro in 2014 (excl. btw).

Ondanks die ontwikkeling zijn onze faciliteiten grofweg gelijk gebleven. Daardoor vraagt het veel flexibiliteit en creativiteit om onze gasten elke dag de kwaliteit te bieden waarvan wij vinden dat die ze verdienen. Het is kortom tijd voor een nieuwe stap en daar willen we degenen die onze groei mogelijk maken graag bij betrekken.

Wat zijn onze plannen?

De eerste grote stap in onze plannen is het vervangen van de tent op het terras. Dat zorgt voor meer comfort en een mooier aangezicht maar is ook economisch aantrekkelijk, want dit maakt het mogelijk om het voor- en najaarsseizoen te verlengen. Tevens is de nieuwe ruimte kwalitatief beter geschikt voor bruiloften, feesten en bedrijfsarrangementen.

Op de bouwtekeningen is goed te zien hoe het eruit moet komen te zien. De tekeningen zijn goedgekeurd door de benodigde instanties en ook de vergunningen zijn inmiddels binnen. Het ontwerp is zo gemaakt dat er later op het dak een tweede terras aangelegd kan worden.

Waarom CrowdFunding

Onze gasten hebben onze groei mogelijk gemaakt, en daar zijn we trots op. Met hen delen we ook de liefde voor deze prachtige omgeving. Die factoren maken ons tot wie we zijn. Daarom zouden we het geweldig vinden om juist hen verder bij de ontwikkeling van ’t Gorsje te betrekken.

Crowdfunding is een manier van financieren die bij ons en onze tijd past. Het is ook een zekere manier van financieren; zoals je zult zien zijn de aflosschema’s zo opgezet dat ze passen in onze voorspelbare seizoensgebonden cashflow. De rente die we bieden is op zichzelf al heel aantrekkelijk en kan naar keuze ook nog heel rendabel worden omgezet in tegoedbonnen.

Wat is ons doelbedrag

Om onze plannen uit te voeren is 60.000 euro nodig. Daarom kiezen we voor crowdfunding: we geloven dat we samen iets moois mogelijk kunnen maken door de financiële investering, emotionele betrokkenheid én de gunstige opbrengsten te delen.

De standaardleningen bestaan uit een bedrag van 250 tot 2.500 euro, waarover een gunstige rente van 8% wordt uitgekeerd. Je kunt er ook voor kiezen om de lening om te zetten in een tegoedbon, want daarmee pak je een extra bonus van 30%. De tegoedbon is natuurlijk te besteden in ’t Gorsje! Wanneer jij je nog meer bij ons project betrokken voelt, dan zijn er nog meer mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Henk van der Kruk.

Wat kun je doneren?

Standaard leningen:

Optie 1 €250,-

Optie 2 €500,-

Optie 3 €1000,-

Optie 4 €2500,-

Optie 5 2500+ in overleg

What’s init for you?

Kies uit onderstaande 2 bonussen 

Je krijgt 8% rente over het totaal bedrag

Je krijgt 30% korting bij beachclub ‘T Gorsje

Aflosschema

  • Meld je hieronder aan en ontvang meer info in de voorwaarden.