5
mei, 2017
Kerstbrunch & Kerstdiner 2016
Beachclub ’t Gorsje is met de Kerst geopend op zowel kerst avond, 1e kerstdag als 2e kerstdag. U kunt genieten van een heerlijke brunch of diner. Reserveren is noodzakelijk, omdat we vorig jaar VOL zaten.
Reserveren voor het Kerstdiner en de Kerstbrunch kan vanaf nu:
24 december : Kerstdiner € 49,50 pp
25 december : Kerstbrunch € 29,50 en Kerstdiner € 49,50
26 december : Kerstbrunch € 29,50 en Kerstdiner € 49,50
Per telefoon via: 0187 684612 of per mail via: [email protected]
Programma Kerst Brunch 2016
Na ontvangst krijgt u een lekker ossenstaart soepje of kreeftenbisque met bijpassend garnituur. Vervolgens kunt u genieten van een groots buffet met onder de lekkerste broden van Vlaamsch Broodhuys. Ook zullen er warme gerechten op het buffet staan met o.a wild en vis. Inloop voor de brunch is tussen 11- en 12:00 uur.
Inhoud Kerst brunch 2016:
-Lekkerste Vlaamsch Broodhuys broden met onder andere Kerst stol, bruin, wit en zuurdesem brood
-Diverse kazen van De Mèkkerstee(ouddorp) en Kaasboerderij van Schaik (Stellendam) met truffeltapenade
-Diverse charcuterie met wildpate’s, gedroogde hammen, boerenham en gemarineerde olijven
-Diverse salade’s onder andere geitenkaas, stoofpeer en balsamicostroop en salade Caprese
-Diverse soorten vis; Gerookte zalm, gerookte makreel, sardinas en gerookte heilbot
-Lekkere flammkuches traditioneel en natuurlijk een christmas edition
– Warm buffet met wildzijnstoof en frites, Gegrilde eend met gepofte wintergroenten en Thai risotto met scholfilet en gamba’s
– Zoete hapjes met Cheesecake, apfelstrudel en kleine creme bruleetjes
– Voor de liefhebber zijn er mooie oesters van Schmidt Zeevis Rotterdam te bestellen tegen een meerprijs van slechts 1 euro.
Voor de kids zal er genoeg te happen zijn.
Inhoud diner:
Amuses van de chef en brood met olijfolie, zeezout en aioli
*****
Voorgerecht:
Carpaccio van Wagyu rund met Oude kaas van Van Schaijk, truffelmayonaise , spekjes, rucola en pijnboompitten
of
Lobster flammkuchen met kreeft, zeekraal en een spicy whiskey saus.
********
Tussengerecht
Bouillon van ossenstaartsoep met gepofte knolselderij
of
Bisque van strandkrabben met Stellendamse garnalen
*******
Hoofdgerecht
Duo van wild met hertenbiefstuk en wildzijnstoofje, port saus, verse rode kool en stoofpeer
of
Tarbot van Schmidt Zeevis, creme van pompoen gestoofde prei en saus van witte wijn en dragon
of
Graan gevoerde Australische entrecote van de beefer met groenten creme, Westhoeve aardappel wedges, Beurre de paris en gepofte groenten
*****
Nagerecht
Grand dessert met o.a. Blueberry cheesecake en Belgisch chocolade ijs