5
mei, 2017
Kerstmis aan Zee
Evenals voorgaande jaren verzorgen we weer de druk bezochte KERSTBRUNCH voor € 29,50 van 11 uur tot ca 14 uur
STARTER
Keuze uit 2 huisgemaakte soepjes: Bisque van Stellendamse garnalen en kreeft of cappuccino van courgette
KOUD BUFFET
Charcuterie met onder andere wild zwijn ham, eendenborst, Jamon Serrano, gerookte kalkoen en cranberrydressing
Visplateau met oesters* gerookte zwaardvis, gerookte zalm, gerookte makreel, tonijnsalade dilledressing
Wildpaté van fazant met appel
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes, rucola en spekjes
Salade geitenkaas met stoofpeer, rucola, walnoten en balsamicostroop
Kazen uit Stellendam met onder andere jong belegen en overjarige brokkelkaas, Mekkerstee fenegriek geitenkaas en kerstkrentenbrood
The best of YouMe sushi; met nigiri, maki en ura maki
Aangevuld met luxe broodjes, van desem tot biologisch, kerstbrood en croissantjes
WARM BUFFET
Gebraden eend met pastinaak
Vispotje kabeljauw met wijn-dille dressing en mosselen
Diamanthaas met Jack daniels jus en pompoen
Huisgemaakt, slow cooked, pulled pork met teriyaki en sesam
Gegrilde gamba spiesjes met (te) veel aioli
Afsluiter
Lekker nagenieten met een bolletje glühwein ijs, diverse chocolaatjes, taartjes en koffie of thee
29,50 pp inc koffie, thee, melk, verse jus d’orange, fris en ranja voor de kinderen
Kinderen tm 12 jaar 13,50 pp
*OESTERS €2,- supplement kosten
Nu we verbouwd hebben gaan we ook een mooi 5-gangen
( keuze) KERSTDINER organiseren voor € 49,50 ( Maximaal 40 couverts )
STARTER
Amuse van de Chef
VOORGERECHT
Carpaccio van gerookte zalm met wasabi mayonaise en sesam-soja
Carpaccio van rode biet met roquefort, dille en balsamicodressing
Carpaccio van rund met truffelmayonaise, Oud-Rotterdamsche kaas en pijnboompitjes
TUSSENGERECHTt
Bisque van stellendamse garnaal of cappuccino van courgette
HOOFDGERECHT
Duo van hert met gegrilde hertenbiefstuk en een wildstoof van hert, oergroenten, oven-tijm aardappeltjes en rode port jus.
Surf en turf met 100% Irish Angus entrecote, black tiger gamba’s en jack daniels jus
chipjes van truffel aardappel, Ouddorpse oven-tijm aardappeltjes en oergroenten
Proeverij del mar met kreeft en kabeljauwfilet, saus van schaaldieren,
spinazie risotto en gegrilde courgette
NAGERECHT
‘Shared dining’ grand dessert, on fire, met oa stoofpeer ijs, cheesecake en crema catalana